Dinerkaart

Plates (v.a. 17:00 uur)

Voorgerechten

 

Soep van de dag

Stokbrood met kruidenboter

Nacho Chips

gegratineerd met salsa, ui, tomaat en kaas

 


De vlees- en visgerechten worden geserveerd met gebakken aardappelen of friet, rauwkost en warme groente.

Vleesgerechten

 

Kipfilet

Halve haan

Schnitzel

Karbonade 

Cordon Bleu

Spareribs

Varkenshaas

Kogelbiefstuk

Pepersteak

 

Gebakken ui, spek, champignons

Roomsaus champignon

Zigeunersaus

Visgerechten

 

Tilapia

roofvis zonder graat

Pangafilet

meerslachtig, zonder graat

.


Macaroni met gebakken ei

Nasi met saté en gebakken ei

Bami met saté en gebakken ei


Desserts

 

Sorbet

Vanille ijs, vruchten, aardbeiensaus en slagroom

Dame Blanche

vanille ijs, warme chocoladesaus en slagroom

Coupe Advocaat

vanille ijs,  advocaat en slagroom

Coupe Boerenjongens

vanille ijs, boerenjongens en slagroom

Coupe Aardbei

vanille ijs, verse aardbeien en slagroom

Tarte Fantastica

ijstaartje van vanille en karamel ijs, toffeesaus, karamel en chocoladebolletjes

 


Koffie

 

Irish Coffee (Whiskey)

Italian Coffee (Amaretto)

French Coffee (Grand Marnier)

Spanish Coffee (Tia Maria)

Dûke Lûk Coffee (Marakesh)


Voor bij de borrel

 

Portie bitterballen (8 stuks)

Portie bittergarnituur (8 stuks)

Portie kipnuggets (8 stuks)

 

Stokbrood met kruidenboter

Nacho Chips

gegratineerd met salsa, ui, tomaat en kaas

 


Hotel en Eetcafé 't Dûke Lûk

De Wâl 13

9269 RA Feanwâldsterwâl

Tel: 0511475004 / info@dukeluk.nl