Genieten op het water

Hotel eetcafé 't Dûke Lûk ligt direct aan het prachtige natuurgebied It Bûtenfjild. Vanaf onze kade vertrek je met een fluisterbootje, kano of SUP en ben je binnen 2 minuten in de groene omgeving van de Friese Wouden.

 

Je vaart een prachtige route door de Sippen-Fennen (4,5 km), wat omgeven is door het Ottema-Wiersma reservaat en de Houtwielen. In dit natuurgebied grazen wilde paarden en verder zie je vaak reeën en ook vossen en otters komen hier voor. Bij de uitkijktoren kun je even aanleggen en heb je prachtig overzicht over de graslanden van It Bûtenfjild. Je kunt ervoor kiezen om hier even de benen te strekken en een mooie wandeling te maken door het reservaat.

 

Kortom, een prachtig gebied om te ontdekken en te ontspannen!


Suppen

Stap vanaf onze kade op de SUP! Deze vrij nieuwe sport (Stand Up Padding) is overgewaaid uit Hawaï en wordt steeds populairder. Niet zo gek! Naast het feit dat het ontzettend leuk is om te doen, is het een zeer goede work out in een prachtige omgeving. Vind je balans op de zgn. surfplank en peddel door het natuurgebied. Geniet van de omgeving en de stilte. Suppen leer je vrij snel en pas op, vaak blijft het niet bij één keer....

 

Suplessen

Onder enthousiaste begeleiding van Liesbeth Ten Hoeve van Strong2Bfit, bieden wij SUP lessen aan. Zij leert je de basistechnieken van deze total body work out! Je maakt een mooie tocht door het natuurgebied wat goed is voor lichaam en geest.

 

Dauwsuppen

 

Daarnaast organiseert Liesbeth tijdens het zomerseizoen op zondagmorgen het Dauwsuppen. In alle vroegte vertrek je met een intiem gezelschap op de SUP. Je maakt een tocht van ongeveer 1,5 uur en ontbijt op een heel bijzondere locatie. Een prachtig begin van de dag!

 

Voor meer informatie en beschikbaarheid verwijzen wij je naar de website van Strong2Bfit.


Prijslijst

 

Fluisterboten:

Per uur: € 20,00 eerste uur
Daarna €16,00 per uur
Maximum van € 70,00 per dag

Kanovaren:

€ 5,00 per persoon per uur

Maximum van € 15,00 per persoon per dag

Suppen:

€ 8,00 per persoon per uur

Daarna € 5,00 per uur (max. € 20,00 per dag)

Let op: reserveren van kano's, fluisterboten en Sups kan alleen telefonisch! Tel: 0511-475004.

Wij hebben een verhuur capaciteit van:

60 personen kanovaren (aanbod van 1-persoons en 2-persoons kano's)

48 personen fluisterboten (6 personen per boot)

16 personen suppen

Hotel en Eetcafé 't Dûke Lûk

De Wâl 13

9269 RA Feanwâldsterwâl

Tel: 0511475004 / info@dukeluk.nl